Gerák Andrea az operasztár helyett énekel

A Magyarország és Svédország között ingázó énekesnő az év nagy részét Budapesten töltötte, az őszi iskolaszezon azonban visszaszólította fia mellé Stockholmba. Ott keresték meg a koppenhágai klímacsúcs egyik rendezvényének szervezői, hogy nyisson meg egy kétnapos konferenciát. Andrea fiatal svéd kolléganőjével, Ewa Wikströmmel és a román Julien Matei zeneszerzővel ad közös műsort. A két hölgy Matei darabjait énekli, zongorán játszik a szerző. Rövid koncertjük vezeti fel a klímacsúcs három elnökasszonyát.

A kedd esti kulturális program előadóművészeként a világhírű operadívát, Barbara Hendrickset várták a malmöi városháza dísztermébe, aki franciaországi koncertjére készülve visszamondta a fellépést, így a Matei-Gerák-Wikström trió egy hosszabb műsort is ad a gálavacsora előtt, a közös számok mellett mindhárom művész szólóban is előad.      

Gerák Andrea új szólóének albuma a napokban jelenik meg, Erre gyere, rózsám! címmel.

(Fotó: Tátrai Zita)
www.gerakandrea.com
  
Share/Bookmarka2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://andreagerak.blogspot.com/2009/12/gerak-andrea-barbara-hendricks-helyett.html”;a2a_show_title=1;http://static.addtoany.com/menu/locale/hu.jshttp://static.addtoany.com/menu/page.js

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s